ball
Mor og barn tar i mot
Det skal være en fryd å vokse opp
Far kaster

Er du en småbarnsmamma, som trenger å få høre at du gjør en god nok jobb?

Da har du kommet helt riktig!

Jeg heter Tanita, og jeg hjelper småbarnsmødre til å føle seg god nok <3

Jeg skjønner godt hvordan du kan føle det. Å slite av seg håret, er kanskje ikke den mest fornuftige løsningen, men jeg skjønner at det frister. Småbarnsperioden kan virkelig være tøff! Den er altoppslukende, energitappende og slitsom. 

Midt oppi alt vil du oppleve at hverdagen blir fylt opp av små, magiske øyeblikk du skulle ønske varte evig. Så, alt i alt er det en fantastisk, men krevende tid.

Jeg forstår godt at du er lei av de konstante “perfekte” situasjonene som florerer på sosiale medier. Det er ingen som viser frem 2 åringen som hyler under middagen, eller velter glass på glass ved spisebordet. Og det skal man forsåvidt være sparsom med å gjøre. Å senke skuldrene, kan være vanskelig når du konstant føler at du vil ha det perfekte hjem, også hos dere. Alle småbarnsforeldre har det vel slik, eller?

Denne fasen i livet er under stadig utvikling, det er mye som forandres, og de intense fasene vil gå over.
Når de er som mest intens, ser alt håpløst ut, men jeg lover, det er for en kort periode. 

 • Du kommer til å rive deg i håret

 • Du har barn som henger på deg konstant, og du føler deg overkjørt

 • Når barna roper mamma for n’te gang, så kommer du til å brøle «JAA!!» tilbake!

 • Du kommer til å sitte i stolen, gråte av fortvilelse og kjenne deg mislykket på alle punkt.

 • Du kommer til å bekymre deg over den minste ting!

 • Du kommer til et punkt, du føler du ikke makter mer og vil gi opp alt!

 

Du er god nok


Jeg vil hjelpe deg å senke forventningene på en overkommelig måte. Jeg ønsker å vise deg at dette kan du få til. Du er god nok som du er, og det vil jeg hjelpe deg med å se.

Hold ut, dette er en fase, og den vil gå over. Det er tøft når det står på, men jeg vil vise deg at gullkorna finnes, de er der, rett foran deg.

Det er en konstant øvelse, å føle seg god nok, men med litt hjelp vil du:

 • finne gleden igjen

 • ha dager der du klarer å fryde deg sammen med barna

 • se at det glinser i øynene deres

 • våkne opp med et smil og tenke, dette blir vår dag!

 • glede deg over de små øyeblikkene

 • se håpet igjen!

 

Du vil finne de små glimtene du trenger. Tåken er tykk, men sammen skal vi klare å finne den klare, fine tiden igjen. Jeg lover!

 

Jeg er Tanita, en jente i siste halvdel av 20-årene. Jeg er gift, og kan snart si godt gift, nå når vi er begynt på det 4. året, allerede. Vi rakk å ha en nydelig bryllupsfest i sol og fint vær, før høsten kom i anmarsj. Jeg kan virkelig anbefale å ha bryllup på høsten. Det er en nydelig årstid.

Jeg er jenta som har prøvd alt fra tøybleier til bæretøy på barna og tenker på å lære babytegn, å sy, og skaffe tøybind. For tiden har jeg rotet meg bort i surdeig. Jadda, hun snåle, eller ekstremt lærevillige? Du bestemmer. Det er alltid noe å henge fingrene i.
Den aller største grunnen er nok fordi jeg elsker å lære noe nytt, men det har også en annen grunn. Gjennom de ulike hobbyene stifter jeg nye bekjentskaper, og jeg har fått gode venner rundt i Norges land.

Under min første permisjon var jeg ufattelig mye alene. Jeg var så å si aldri sammen med andre, og ensomheten var i grunn enorm. SoMe-kanaler ble min flukt for å «treffe» andre. Takk og pris, jeg har blitt kjent med mange. Jeg savner fortsatt det dype vennskapet med enkeltpersoner, men det kommer nok på sikt.

På bakgrunn av dette, ble bloggen til.

Jeg ønsker å vise deg at du ikke er alene. Det går an å gjøre permisjonstiden skikkelig fin, sånn egentlig. Bare gi meg litt tid, så skal jeg vise deg, skritt for skritt.

Min store drøm er å hjelpe deg, og meg selv, til å leve et mer harmonisk liv. Vi skal lære å senke kravene, forventningene og prøve å nyte småbarnstiden litt mer, i den grad det går.

Leve litt saktere, rett og slett.

 

Er du klar for å bli med på reisen?